Gent

Eğer Bruges'a geldiyseniz zamanınız da varsa 20 dakika uzaklıkta ki bu şehre gidebilirsiniz. Tipik bir öğrenci şehri tren istasyonundan şehir merkezine yürürken bir çok bisikletli öğrenciyle karşılaşmanız mümkün.. Benim en çok dikkatimi çeken, trafik ışıkları konusunda epey tutumlu davranmalarına rağmen tramvay, yayalar, bisikletliler ve otomobiller hiç bir sorun ve keşmekeş olmadan doğal akışında ilerliyor. Bizim için şaşırtıcı olan onlar için gayet sıradan bir durum.

Üç saatimizi burada geçirdik. Historical center denilen yerde saat ve çan kulesi, katedral, kilise biraz ilerisinde de Gravensteen Kalesi mevcut. Tren istasyonundan aldığımız ücretsiz haritada hepsinin yerleri işaretli çok rahat gezebiliyorsunuz.

Yeme içme durumunu bilemiyorum sadece waffle yiyebildik. O da meydanda olan bir cafede..

















Yorumlar

  1. Fotoğraflar ayrı, yazı ayrı götürdü beni de oralara, ne güzel olmuş bu gezi... Alttan 3. fotoda tabak diye bir dükkan dikkatimi çekti, acaba nedir, nedir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet gerçekten çok güzeldi. Tabak felemenkçe tobacco demekmiş..

      Sil
  2. MEGA ENTERTAINMENT - Dr.MCD
    Dr. MCD 당진 출장안마 MGM and 군포 출장샵 CMC 상주 출장안마 were 양주 출장샵 awarded the MEGA PLAYER-STAR 전주 출장마사지 Award in 2021, a prestigious recognition given to the player's work in virtual reality

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar